>>>

Izdanje

2020

>>>

10. rujna. – 13. rujna

>>>

Amaterski Cross-Country reli u čarobnim Dinarskim Alpama

>>>

#dinaricrally

Najljepši Rally

koji niste vozili nikad

do sada!

Motoristički "Cross Country Rally" potpuno je zaobišao naše krajeve! Europa je svoju bogatu moto-reli tradiciju stjecala uglavnom na drugim kontinentima a Dinaridi su, i u tom smislu, prošli ispod radara.

Danas je u cijelom moto svijetu, interes za relijem je ogroman. Vještine, sposobnosti i očekivanja moto avanturista rastu iz dana u dan a avanturistički duh je zeznuta stvar. On ne da mira! Stalno te tjera dalje u vječnoj potrazi za uzbuđenjem...
Sve se više vozača odlučuje okušati u reliju. A reli... e to je stvarno genijalna stvar! Vrhunski organiziran rally vozačima pruža iskustvo neusporedivo s bilo čim drugim!!!

Dinaric je reli koji će vozačima dati nezaboravno iskustvo i promovirati ljepotu Dinarida te pomoći zaštiti prirode Dinarida.

DINARIDI su divne i iznimno uzbudljive planine. Pitome a okrutne, male a zeznute, tople a ledene, oštre kao nož a tako nježne i blage. Planine kontrasta, planine nevjerovatne ljepote, planine u koje su oduvijek nudile utočište svima, od naroda u bijegu pred divljim osvajačkim hordama do pojedinaca u bijegu od nepodnošljivog života u civilizaciji.

Vožnja motociklom u planini, moto avanturistima nezamjenjiv je užitak ali na žalost taj užitak ima i svoje posljedice. Zagađenje bukom i ispušnim plinovima su realnost!

Dinaric Rally će, kroz različite akcije, nastojati minimizirati utjecaj na okoliš i prorodi vratiti koliko i dobije. 2020. godine, značajan dio prohoda od relija donirati ćemo u pošumljavanje opožarenih područja u Dinaridima.

Dinaric Rally obožava prirodu

Rally kreće za:

DAN
:
SAT
:
MIN
:
SEK

Few photos to tease you