Skip to main content
  • Najčitaniji news portal u Hrvatskoj

  • 1.703.713 jedinstvenih posjetitelja mjesečno

  • 9.185.880 pregleda stranica dnevno

  • 2.195.351 ukupan zbroj pratitelja na FB

  • Prvi Cross Country offroad rally u Dinaridima

  • Zahtjevna i uzbudljiva utrka motocikala po najljepšim Hrvatskim i BiH planinama

  • 200 rally vozača iz cijelog svijeta

Dinaridi

Predivni i neukroćeni. Skromni, ali ih se nikada ne smije uzeti olako. Topli i blagi, negostoljubivi i ledeni. Dinaridi su planinski lanac kontrasta. Ove očaravajućim i zastrašujuće planine, pružaju nam utočište tisućama godina. Mnogi od nas još uvijek duboko u sebi osjećaju snažnu duhovnu vezu s ovim surovim planinama koje stoljećima oblikuju naše biće, pitkim rijekama koje nas napajaju i skrivenim visoravnima koje su nas nekad štitile i hranile.

Misija

Dinaric reli je naša prilika da Dinaride pokažemo ostaku svijeta i da vratimo ljude u ove gotovo napuštene krajeve.

Hrvatski Dakar – kako nas vozači zovu, Dinaric je ekološki osviješten reli koji se brine o zaštiti prirode i koji promovira Hrvatsku i Dinaride kao jedinstvenu destinaciju u Europi odnosno kao epicentar Europskog avanturizma. Dinaric je prvi i jedini cross country offroad reli u Dinarskim Alpama koji je Hrvatsku ucrtao na svjetsku reli kartu.

Realizacija

21 – 27. 8. ove godine, oči relijaša iz cijelog svijeta bit će uprte u Hrvatsku a sretniji među njima, vozit će Dinaric. Neke od najvećih svjetskih imena relija kao i mnogi amateri, okušat će se u ovoj izrazito zahtjevnoj i nadasve uzbudljivoj utrci.

Više od 200 vozača – iznimno živopisnih karaktera borit će se da na svojiom suludo moćnim mašinama da prođu više od 1600 km surovog krečnjačkog terena. Gledatelji će cijelu utrku moći pratiti kroz naše društvene mreže i druge kanale komunikacije, putem live tracking aplikacije te kroz izvještaje naših medijskih pokrovitelja.

Nikad se ništa slično nije desilo u ovim krajevima! Pridružite nam se! 

INDEX i Dinaric

Želimo stvoriti awareness kakav Dinaric zaslužuje. Sam reli nešto je jedinstveno u našoj zemlji i šire. Index će te teme obraditi na više načina, kako bi se dosegao reach koji želimo postići, a koji index može ponuditi. Teme i članci objavljivat će se u sklopu glavne rubrike Sport, ali i Magazin. Određene specifične teme objavit ćemo u plus rubrikama tipa Auto i sl. Želimo istaknuti sve prednosti kao i fun factove koji će čitateljima privući pozornost i stvoriti interes za praćenjem ove teme.

INDEX, Dinaric i sponzori

DINARIC I INDEX svakom sponzoru mogu ponuditi paket prilagođen njihovim željama i potrebama. Mogućnosti je puno – od terenskih brendiranja – start/cilj/zastavice/štand, profesionalne fotografije/snimke sa logom/brendom, mogućnost suradnje s influencerima, PR i/ili native content, display, društvene mreže..

Sponzorski paketi

Dijamantni sponzor

Zlatni sponzor

Srebrni sponzor

Sponzor nagrada

Generalni medijski pokrovitelj

Prijatelj relija

Hvala na pažnji!

Kontakti:

095 9061237
091 333 9006